Annons

Ge bort lotter i present

Ju äldre man blir desto svårare är det att komma på vad man själv önskar sig i present och vad man ska ge till andra. Med småbarn är det enkelt då man kan ge en leksak, men ju större barnen blir desto svårare blir det även att komma på presenter till dem. Idag är det väldigt vanligt att ge pengar till tonåringar och unga vuxna då det är deras största behov. Med pengarna kan de sedan själva välja vad de vill köpa eller lägga dem på. Någon kanske väljer körkort, en annan köper den efterlängtade brödrosten till hushållet. Pengar är något som alltid kommer vara ett behov oavsett hur gammal man är. Därför finns det en present som alltid går hem oavsett ålder – så länge det finns någon över 18 som kan köpa presenten och lösa in den – nämligen lotter.

Skraplotter
Att sitta med en en krona och skrapa bort bit för bit på en skraplott har alltid gått hem oavsett ålder och kön. Att ge någon en skraplott kan kännas snålt, men man kan alltid köpa flera skraplotter. Ju fler man köper desto större chans är det att den man ger den till i present vinner. Skulle man bara ge pengar till födelsedagsbarnet skulle den kanske få på sin höjd en hundra lapp. Köper man istället skraplotter ger man födelsedagsbarnet en chans på miljoner med kronor. Vid vinst förbättrar man ett liv tack vare att man köpte skraplotter istället för att gav dem pengarna direkt i handen. Det är ett vanligt tänk att vinst aldrig kommer till en själv, men sanningen är att en vinst på skraplotter kommer när man minst anar det. Att ge skraplotter i födelsedagspresent är alltid ett säkert kort.

Bingolotter
I Sverige är Bingolotto väldigt populärt på TV. Artister uppträder och det blir en hel familjekväll av programmet. Vad är då inte bättre än att köpa Bingolotter till födelsedagsbarnet så de kan delta i bingospelandet. Eller kanske ännu bättre sitta i själva publiken och spela Bingo på Bingolotto. Hur långt man vill ta det är upp till en själv, men en Bingolott kan precis som en skraplott aldrig slå fel. Bingo är även en väldigt social sport och kan vara roligare att spela tillsammans. Så när det väl blir dags att spela på Bingolotto kan man alltid köpa en till sig själv och spela det tillsammans med födelsedagsbarnet.

vBulletin stat