Annonser

Present flickvän

Så din flickvän brukar anklaga dig för att ha dålig fantasi när det kommer till presenter? Nu har du inga ursäkter längre, på följande sajter finns det så mycket udda, snygga, coola, minnesvärda och sköna presenttips att du inte kan misslyckas.

Tjejer vill helst av allt ha romantiska presenter av sin killar. Och vad är mer romantiskt än en stor bukett med blommor? Beställ blomsterbud till din flickvän och hon kommer garanterat bli glad! Hos Euroflorist kan du beställa blomsterbud i hela landet och budet levereras fram till dörren samma dag som beställningen läggs om man vill så. Idag kan man även beställa så kallat chokladogram, vilket innebär att du kan få choklad levererat fram till din flickväns dörr.

Det här knivsetet med tillhörande ställ kan hjälpa din tjej att få utlopp för sin frustration när du för tredje gången på en vecka lovat ta hand om matlagningen men kommer insläntrande med take-away igen. Dessutom kan du ju passa på att faktiskt lära dig laga en middag som är ett par snäpp mer romantisk än de där såsiga kartongerna med sötsur sås som ligger och dräller på middagsbordet varje gång du ansvarar för maten. Denna och andra dödligt coola prylar finns hos Coolstuff.

Vill du satsa lite mer på en personligt utformad födelsedagspresent till din älskling finns ett utmärkt sätt. Specialdesigna en tröja till tjejen med ett romantiskt tryck och kanske några väl valda ord! Ett hjärta med ordet ”Darling” under duger inte, du får allt anstränga dig lite. Det är enkelt och snabbt, genom att välja bland hundratals motiv och författa några rader från hjärtat som hon sedan bär omkring på överkroppen är ett mer säkert sätt än att i förälskelsens dimma tatuera din rygg med hennes namn. Välj och vraka bland tröjmodeller, motiv och skriv något vackert som tryck! Du kan designa din tröja hos www.spreadshirt.se .

vBulletin stat