Annonser

50-årspresent

Medelåldern håller på att rinna ut, men man är fortfarande mitt i livet och har ofta både råd och möjlighet att uppleva mycket man drömt om i form av resor, prylar och fritidssysselsättningar. Då kan det vara läge att överraska morsan, chefen, kusinen eller vännen som fyller att halvsekel med något som sticker ut lite. Å andra sidan kanske jubilaren själv inte har unnat sig så mycket, varför det kan vara på sin plats att faktiskt ge bort något man vet att han eller hon länge drömt om eller velat ha men inte kommit sig för att skaffa eller göra. Här följer ett gäng tips på 50-årspresenter, antingen som du själv kan ge bort eller lite mer spektakulära tips som det kan passa sig att gå ihop om i arbetslaget, familjen eller vänskapskretsen.

För den tidskriftsläsande och tidningsprenumererande 50-åringen kan det vara läckert med ett snyggt tidningsställ, istället för den vanliga högen i ett hörn på golvet där reklamutskick varvas med dagstidningar och ett eller annat nummer av det snygga månadsmagasinet. Med den här både snygga och praktiska pjäsen från Bluebox.se samlar man lätt sina favorittidskrifter och tidningar.

Vill man ge far i huset en present i tiden på den stora dagen tar övriga familjemedlemmar lämpligen en sväng på den här sajten där klockor i alla upptänkliga former finns att botanisera bland. Här några exempel från den både fräcka och snygga klockproducenten Police. En present för mannen som vill kunna känna sig modern utan att det blir åldersnoja och femtioårskris i kölvattnet…

Slutligen ett tips på en cool present till den 50-årsjubilerande kvinnan som gillar livets goda. Skicka morsan, kompisen eller bridgepartnern som fyller jämnt på en av Live it's vinprovningar! Här tar hon sitt nyvunna vinintresse ett steg längre och får lära sig grunderna om druvsorter, vinernas karaktär och får dessutom lunch och material som används i kursen på köpet. Bli inte förvånad om hon sedan rynkar lite överlägset på näsan när du häller upp ett kartongvin på nästa middag och börjar muttra om ”träig med för distinkt syra” eller så. På liveit.se finns fler upplevelser, kurser och udda prylar för livsnjutaren.

vBulletin stat