Annonser

30-årspresent

Så din jobbarkompis fyller trettio? Din nyblivna pojkväns familj ska ställa till baluns för hans födelsefirande på 30-årsdagen? Den tacklingsglade yttermittfältaren i korplaget fyller jämnt? Lugn, du behöver inte lämna soffan och ändå bräcka de övriga på festen med en födelsedagspresent från någon av nedanstående sajter. Beställ, avvakta, plocka upp försändelsen ur brevlådan och ta på dig finskjortan. Klart. Är du riktigt smart behöver du inte ens bekymra dig om omslagspapper, det finns att beställa klappat och klart.

Den kära kollegan på kontoret är alltså på gång att nå strecket för 30 och slutligen ta steget in i den vuxenvärld som hållits på avstånd genom bardans på personalfesterna, crazyupptåg på temadagarna och ständigt uppdaterad garderob från Cheap Monday? Det finns möjlighet att antingen uppmuntra ungdomligheten eller putta jobbarkompisen över gränsen med en passande present.

Syrran eller brorsan fyller 30 år och verkar inte växa ifrån sitt fanatiska fotbollsintresse. Och varför skulle de? På Supportersplace finns fotbollsprylar i alla former. Vad kan vara trevligare än att vakna varje morgon och dricka kaffe eller te ur en mugg med favoritklubbens emblem? Vid trettio börjar det bli svårare att förbränna de där ölen från helgen eller onsdagspizzan framför tv:n. Då kan det behövas lite extra inspiration, i form av en träningsdräkt som även hjältarna i laget tränar i. Genom att sätta upp en väggkalender med nya motiv från matcher och spelare för varje månad hålls fotbollsabstinensen tillbaka varje dag på året. Till den riktigt fanatiske fotbollsälskaren kanske ett helt kit från supportersplace.se behövs på den stora dagen?

Istället för en massa småprylar är alternativet att gå ihop om en större present, upplevelser av olika slag brukar uppskattas av de flesta. För 30-åringen följer här en rad tips som förhoppningsvis gör er ännu populärare hos kompisen. En i Sverige ganska ny företeelse är den från Nya Zeeland importerade aktiviteten zorbing. Innesluten i en gigantisk boll rullar man ner för en släng och följer vare sig man vill eller inte bollens hastiga färd nedför backen, fastspänd inuti bollen! Något för den våghalsige (eller den kaxige som behöver en utmaning). En betydligt lugnare upplevelse är en dag på spa, där den firade får ta med sig partnern eller kompisen på en riktigt avkopplande dag med massage, bastubad och en fräsch lunch, bland annat. Fler förslag på www.liveit.se!

vBulletin stat